TABARA TINERII SPERANTEI - CUGIR 2022

Va anuntam cu bucurie ca Tabara Tinerii Sperantei din acest an se va desfasura la Cabana Rad din localitatea Cugir, localitate situata in judetul Alba. Cu mult respect, Echipa de organizare.

Fiind SLUJITOR - dintr-o alta lume

Locaţie: Cabana Rad – Cugir, jud. Alba

Poate ca nu suna prea atractiv in ziua de azi, insa una dintre comorile ascunse pe care trebuie sa le descoperim, oferite de ISUS, este de a deveni un SLUJITOR dintr-o alta lume prin EL. Nimeni dintre noi nu s-a nascut ca slujitor - pierduti in noi insine, in aceasta lume, mereu in cautarea de recunostinta si putere, dragoste si viata.

Sosirea: Duminica, 17 iulie 2022, de la ora 16.00 (maxim 18.00)
Plecarea: Sambata 23 iulie 2022, dupa micul dejun.

A fi slujitor - o chemare inalta, minunata care elibereaza creativitate, viata si bucurie.

Cred ca Domnul ne va arata ceva din secretul, frumusetea, precum si din puterea slujirii in generatia de acum, pe care o elibereaza.

Daca un om poate sluji cu o inima plina de bucurie, din dragoste curata, fara interes personal sau fara a fi rasplatit, atunci Dumnezeu a facut o minune!

Slujitorii, pe care ii am inaintea ochilor, provin din alta lume. Sunt oameni care traiesc pe acest pamant, care la prima vedere arata absolut normali. Dar ei nu sunt asa. Sunt fii si fiicele lui Dumnezeu. Cristos locuieste in ei - si ei in El. Casa lor este cerul, resursele lor sunt nelimitate. Identitatea lor de slujitor nu se bazeaza pe ceea ce fac, ci pe ceea ce Dumnezeu a facut. Lucrarea Sa le-a schimbat viata.

Slujitorii m-au fascinat din totdeauna. Din copilarie i-am privit cu admiratie pe oamenii care nu se gandesc doar la ei si isi daruiesc atat viata, cat si pe ei insusi, devenind, astfel fericiti.
In aceasta tabara, ne rugam sa vina tineri care au o adevarata tanjire dupa MAI MULT. Scopul nu va fi de a asigura „o partasie distractiva” (fiecare sa se distreze) ci de a fi pus pe o parte de Dumnezeu, pentru a-l sluji din inima.
Dupa-masa va fi rezervata pentru activitati practice, in care vom ajuta in afara taberei. In prezenta Sa (inchinare) inimile noastre vor fi pregatite pentru a sluji. Asupra acestui lucru dorim sa punem un accent deosebit.
Vor fi grupuri mici unde putem pune in practica cele invatate, oferta unor consiliere spirituale si mesaje care ne vor face mai curajosi.

Pret: inscrierea pana la data de 04.07.2022 = 230 lei si pentru inscrierea dupa data de 04.07.2022 este de: 285 lei.

Varsta: de la 16 ani

Pentru inscriere la Tabara ”Tinerii Sperantei” te rugam sa completezi formularul on-line. Click AICI!

Daca ai sub 18 ani si doresti sa participi la Tabara ”Tinerii Sperantei”, te rugam sa descarci formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l prin posta la adresa asociatiei sau prin email la
office#viata-in-isus.ro (la email inlocuieste te rog # cu @)

Descarca formularul de inscriere! (valabil pentru cei cu varsta sub 18 ani)Descarca si completeaza formularul de inscriere

Detalii si informatii suplimentare:

Angelika Wenger, telefon: 0722.288.110
Naomii Moldovan, telefon 0755.548.431.

-inapoi la meniu-

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 7-aug-23 8:21 ]