SCOALA DE LAUDA SI INCHINARE - organizata de Asociatia misionara „Viata in Isus Hrisos” in fiecare an.

Caci nimic nu se schimba precum prezenta lui Dumnezeu

Au inceput inscrierile pentru Scoala de lauda si inchinare 2020

Viziunea noastra:

Viziunea noastra este sa motivam tinerii din generatia aceasta sa-si descopere identitatea de inchinator si chemarea pe care o au de la Dumnezeu ca sa intre in planul maret pe care El il are pentru fiecare.
A te inchina nu este doar o dorinta sau o optiune – este o necessitate. Pentru asta, ai nevoie de echipare, sa te pregatesti.
A te inchina inseamna sa traiesti aproape de Dumnezeu, sa ai o relatie cu EL, inchinarea profunda vine din intimitatea trairii in prezenta Lui. Inchinarea reala iti da un scop sit e face sa traiesti visul lui Dumnezeu pentru viata ta.
A fi un inchinator adevarat te provoaca sa parasesti barca ignoranitilor, sa te ridici pentru Dumnezeu si pentru natiune, sa fii un trimis, o voce a generatiei in care traiesti.

Au inceput inscrierile pentru Scoala de lauda si inchinare 2020

WORKSHOP

  1. Inima inchinatorului;
  2. Prezenta lui Dumnezeu - ungere;
  3. Etica inchinarii si lucrarea in echipa;
  4. Implicare cu responsabilitate;
  5. Seminar de compozitie ;
  6. Inchinarea profetica;
  7. Lauda - o arma spirituala;
  8. Conducerea inchinarii;
  9. Pregatirea serviciului de inchinare;
  10. Teorie muzicala.

Despre lideri

Ei toti sunt muzicieni, inchinatori talentati si cu daruri profetice. Ei stiu sa-I conduca pe oameni in prezenta lui Dumnezeu prin lauda si inchinare. La ei se combina intr-un mod surprinzator lauda cu profetia prin Duhul Sfant. Mai mult atat, ei sunt invatatori, care predica Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod direct si plin de umor. Sunt barbati si femei a Lui Dumnezeu cu o mare sensibilitate pentru ceea ce Dumnezeu vrea sa faca in timpurile noastre.

Au inceput inscrierile pentru Scoala de lauda si inchinare 2020

Referenti pentru WORKSHOP

Ionut Dura, scoala de lauda si inchinare 2020Ionut DURA Pastor si lider de inchinare, Biserica „Flacara Inchinarii” - Alba Iulia
Sunny Tranca, scoala de lauda si inchinare 2020Sunny Tranca Compozitor, Pastor de inchinare Biserica „Filadelia” Baia Mare
Luminita Ciuciumis, scoala de lauda si inchinare 2020Luminita Ciuciumis Compozitor, Lider de inchinare „Cantecul natiunii”
Dorel P.Mengher (Pica), scoala de lauda si inchinare 2020Dorel P.Mengher (Pica) Pastor, Biserica „Casa inchinarii” Timisoara, autor cartii „La carma inchinarii”
Au inceput inscrierile pentru Scoala de lauda si inchinare 2020 Heidi Longworth, scoala de lauda si inchinare 2019Heidi Longworth Lider de inchinare, Biserica Deo Gloria Hunedoara, professor de muzica, misionara din Anglia

Locul de desfasurare al scolii:

• Sediul Misiunii Viata in Isus Hristos, Loc. Valcelele Bune, Jud. Hunedoara
• Telefon: 0722 288 110

Scoala incepe:

Duminica, 29 martie 2020, ora 17:00 in Valcelele Bune si se termina Duminica, 12 aprilie 2020.

Festivitatea va avea loc:

Duminica, 12 aprilie 2020 la Biserica „Flacara Inchinarii” din Alba Iulia.

Taxa de participare: 395 lei

Confirmarea inscrierii si mai multe informatii precise se trimit participantilor, cu 1-2 saptamani inaintea intalnirilor respective. Daca nu mai sunt locuri libere, o sa primiti imediat o instiintare.
Participantilor care au nevoie de o adeverinta pentru a le fi motivate absentele (ex. la scoala) le vom putea da o astfel de adeverinta.

Au inceput inscrierile pentru Scoala de lauda si inchinare 2020

Inscrierile se fac prin completarea formularului de mai jos:

Click aici pentru formular on-line Formular inscriere on-line!

IMPORTANT pentru cei sub 18 ani!

Daca doresti sa participi la Scoala de Inchinare, te rugam sa descarci formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l prin posta la adresa asociatiei sau prin email la office#viata-in-isus.ro (la email inlocuieste te rog # cu @)

Descarca formularul de inscriere! (valabil pentru cei cu varsta sub 18 ani)Descarca si completeaza formularul de inscriere

-inapoi la meniu-

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 18-feb-20 23:45 ]