AM FOST IN MISIUNE IN REPUBLICA MOLDOVA

Ne bucuram ca ai investit in Imparatia lui Dumnezeu
prin slujirea pe care ai facut-o in aceasta vara, in Republica Moldova.

Moldova este in inimile noastre.

Timp de aproximativ o saptamana, am avut ocazia sa ne cunoastem fratii din Moldova. Am fost primiti de catre ei cu multa dragoste si caldura. Cea mai mare parte a timpului am petrecut-o in satul Neculaieuca care se afla langa orasul Orhei, un sat curat care are o conducere, zicem noi, exemplu. De asemenea am avut privilegiu ca intreaga echipa sa locuim la o familie deosebita, am fost marcati de pasiunea, devotamentul si disponibilitatea lor pentru Dumnezeu.

In toata aceasta perioada am organizat diverse evenimente:

Copiii ne-au asteptat cu nerabdare, astfel ca timp de 5 zile ne-am intalnit cu ei pe stadion. Au avut parte de jocuri, cantece, mesaje si timp de discutii in grupuri.

Bunicii nu au fost lipsiti nici ei de vizitele noastre, astfel ca o parte din echipa a mers sa duca mesajul Dragostei in deosebi la cei a caror prag este trecut mai rar de catre vizitatori. Am fost intampinati cu lacrimi, zambete sau uimire, adesea intalnirile s-au terminat cu “Sa mai veniti pe la noi” sau “Sa nu uitati de noi”. Fiecare poveste este una marcanta, insa ne-am bucurat ca am putut duce un crampei de speranta, o lumina sau “un pahar de apa” celor insetati.

Locuitorii acestui sat au avut parte si de momente de rasfat unde o alta parte a echipei i-a tuns, coafat sau le-a facut manichiura.

Tinerii au avut parte de o seara la film, iar tot satul a fost invitat la o seara cultural religioasa unde au avut parte de cantece romanesti, pantomima si divertisment, seara fiind incheiata cu un mesaj insotit de dragostea Tatalui.

Am fost uimiti sa vedem cum Dumnezeu lucreaza chiar si in mijlocul furtunii din viata acestor oameni, cum ii ridica si ii echipeaza pentru ceea ce urmeaza. Cu adevarat Duhul Sfant isi face lucrarea spre slava lui Dumnezeu. Moldova a ramas in inimile noastre.

Noi ca echipa am mers cu gandul si dorinta sa daruim din ceea ce am primit, insa am realizat ca in timp ce daruiam am fost umpluti de dragostea si prezenta Lui. Nu am fost lipsiti nici de impotriviri in ce priveste aceasta experienta, insa in toate am vazut favoarea si protectia lui Dumnezeu. Multumim celor care s-au rugat pentru noi.

Noi ne bucuram ca am ales Moldova, insa ne-am bucura sa impartasim aceasta experienta cu cat mai multi. Nu vrei sa fi si tu parte la ceea ce Dumnezeu a pregatit pentru aceasta tara? Moldova te asteapta! Poate ca TU esti raspunsul la rugaciunile lor.

-inapoi la meniu-

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 7-aug-23 8:21 ]