CANTINA SOCIALA ”VIATA IN ISUS HRISTOS”

Loc. Calan, str. Ovidiu Densusianu, nr.4, ap.22

“Cine are mila de sarac, imprumuta pe Domnul; si El ii va rasplati binefacerea”. Prov. 19/17

Cantina sociala “Viata in Isus Hristos” din orasul Calan a luat fiinta in anul 1999. In prezent aproximativ 90 de beneficiari se bucura de serviciile oferite in cadrul acestei cantine: o masa calda pe zi si distribuiri de alimente gratuite.
Programul se desfasoara de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00-16:00. Beneficiarii servesc masa in 3 ture, si anume la: 12:30, 13:30,14:30.

Masa oferita in cadrul acestei cantine este GRATUITA.

Cantina sociala vizeaza in deosebi urmatoarele categorii de beneficiari: mamele, copiii si persoanele varstince, care nu au venituri sau venituri insuficiente, si totodata persoanele adulte care datorita starii de sanatate si conjucturilor in care se afla nu se pot intretine singure. Pentru persoanele varstnice care nu se pot deplasa cantina sociala ofera mancarea la domiciliu.

Cantina dispune de personal specializat: doua bucatarese, lucrator social si asistent social, fiind implicati si voluntari.
Cantina se desfasoara intr-un apartament de la parterul blocului, are 2 incapari pentru servitul mesei, 2 bai, un birou, bucatarie si pivnita.

cantina saracilor calanPentru inscrierea in cadrul cantinei sociale sunt necesate urmatoarele documente:

1. Cerere de inscriere catre conducerea cantinei;
2. Copie dupa actul de identitate a persoanei care depune cererea;
3. Cupon de venit in original (pentru fiecare venit in parte: ex. pensie, alocatie copil etc.)
Observatie! In cazul in care nu se primeste nici un venit va trebui sa faca o declaratie pe proprie raspundere privind venitul persoanei/lor din familie;
4. Documente care determina starea de sanatate a beneficiarului, daca este cazul (iesire din spital, adeverinta medicala etc)
5. Ancheta sociala;

Cererea de inscriere se aproba de catre conducerea organizatiei.

 

-inapoi la meniu-

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 7-aug-23 8:21 ]