Asociatia crestina "Viata in Isus Hristos" va spune: BINE ATI VENIT!citat Ezechiel 47

Ne face multa placere sa punem acest site la dispozitia ta.
In cateva minute poţi afla unele puncte din agenda lui Dumnezeu, aici in Valcelele Bune si respectiv in alte localitaţi, in 2017. Eşti invitat sa guşti şi sa vezi cu ochii tai, cate lucruri bune a pregatit EL.

Intentia lui Dumnezeu cu omenirea este sa-L cunoasca pe EL in profunzime. De aici decurge slujirea noastra pentru EL şi o viaţa semnificativa.

Peste tot, in trupul lui Cristos, oamenii exclama: “Dar trebuie sa existe mai mult din Dumnezeu ... nu-i aşa?”

Nu doar alţii cauta dupa mai mult. Şi eu ma intreb: „Nu se poate ca asta sa fi fost totul, sau? Trebuie sa existe mai mult, nu-i aşa?” Raspunsul este un “Da!” hotarat.

Exista mai mult şi putem experimenta mai mult, cand ne inchinam lui Dumnezeu. Da, exista mai mult decat ceea ce am gustat pana acum! Este dorinţa mea arzatoare sa vad cum copiii lui Dumnezeu experimenteaza mai mult şi mai mult din puterea lui Dumnezeu, o schimbare radicala şi vindecare in trup, suflet şi duh.

Am auzit deja atatea marturii, despre cum a lucrat Domnul in acest loc.

Te invitam intr-un loc al odihnei şi al prezenţei Duhului Sfant, ca sa ajungi tu insuţi la odihna, sa intri in rugaciune şi sa te laşi atins de puterea lui Dumnezeu.

Eşti binevenit la seminariile, respectiv şcolile noastre, care te vor incuraja sa traieşti mandatul primit de la Dumnezeu şi astfel sa-l indeplineşti. Te vei intoarce intarit şi improspatat in viaţa de zi cu zi.

Sau poate cunoşti o persoana careia vrei sa-i faci un bine. Daruieşte cuiva posibilitatea de a participa la un seminar, respectiv o şcoala, prin faptul ca ii achiţi taxa sau ii facilitezi altfel venirea. Intreaba-L pe Domnul !

Valcelele BuneNe-am bucura sa te cunoaştem şi sa-ţi spunem un bun venit la noi!

Tu traiesti pentru Cel ce traieste pentru tine. si acest lucru ARE SENS!

Va asteptam din toata inima,

Angelika & Mathias Wenger

 

- inapoi la meniu -

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. | Politica de confidentialitate |Created by AM | [last update: 7-aug-23 18:56 ]