citat Ezechiel 47Asociatia crestina "Viata in Isus Hristos" va spune: BINE ATI VENIT!Valcelele Bune

Asociatia Misionara "Viata in Isus Hristos" situata in Valcelele Bune, nr. 116, judetul Hunedoara organizeaza scoala de ucenici, scoala de inchinare, seminarii si tabere crestine pe intreg anul 2014.

localitatea Valcelele BuneDomnul îi arată lui Ezechiel, printr-o viziune, cum apa curge din Templu.

Ezechiel, a trebuit în cele din urma să înoate, pentru că apa era din ce în ce mai adâncă. Ca și Ezechiel și noi trebuie să înotăm prin fluxul vieții.

Intră mai adânc in râul vieții, pentru ca darurile spirituale să se manifeste aducând roade în anturajul tău și în toate domenile vieții tale.

Trăim într-un timp foarte captivant, la “împlinirea vremurilor” despre care se vorbește în Biblie.

În aceste zile, Dumnezeu va turna din nou din Duhul Său cel Sfânt, iar Isus Își va îndeplini promisiunile și vor veni în ființă. Toate acestea le vom vedea cu ochii noștri!

Te invităm să participi la o “pauză” cu totul specială.

Oaspeții și participanții nostri au confirmat de nenumărate ori lucrarea Duhului Sfânt și prezența lui Dumnezeu resimțită în acest loc. Experimentează și tu prezența lui Dumnezeu, ca student sau participant la seminariile noastre. Uneori este util și necesar să te retragi pentru o perioadă din viața cotidiană, pentru a găsi odihnă, a te reorienta și pentru a fii echipat pentru viața de zi cu zi.

Te încurajăm să trăiești o viață cu Dumnezeu, în Dumnezeu și pentru Dumnezeu. - Se merită!

Este viața de cea mai mare calitate, cu cea mai mare bucurie, pace, satisfacție, entuziasm și care are cel mai mare sens.

Tu trăiești pentru Cel ce trăiește pentru tine. Și acest lucru ARE SENS!

Vă așteptăm din toată inima,

Angelika & Mathias Wenger

- inapoi la meniu -

Copyrights 2014 Asociatia "Viata in Isus Hristos". All rights reserved. Created by Agentia Mirumax SRL | [last update: 6-oct-14 1:19 ]